Werkplek Online in de cloud

Of je nu onderweg bent, thuis of op kantoor of in het buitenland. Met Werkplek Online kun je altijd en overal bij jouw gegevens, je werkplek reist met je mee. Je hebt alle gegevens steeds bij de hand.

Wat is het?

Werkplek Online maakt jouw werkomgeving of organisatie flexibel. Fysiek hoef je niet op kantoor te zijn om jouw werkzaamheden uit te voeren. Het is een ICT dienst met veilig internet, een back-up van je bestanden, hulp op afstand en toegang tot jouw Office pakket en – indien gewenst – maatwerk applicaties zoals bijvoorbeeld Azure of Dynamics NAV. Het maakt niet uit vanaf welk device je werkt.

 

Hoe werkt Werkplek Online?

Werkplek Online is jouw online bureaublad met alle business applicaties zoals Microsoft Office (Outlook, Word, Excel, PowerPoint en OneNote), Sharepoint, jouw CRM of Sales applicatie, je zakelijke financiële applicatie of wat je maar gebruikt. Uiteraard met toegang tot al jouw bestanden en e-mail.

 

Wat kunnen werkplekken in de cloud nog meer?

Werkplek online in de cloud is een tussenoplossing, zolang niet alle applicaties geschikt zijn om rechtstreeks uit de Cloud af te nemen, als Software as a Service (SAAS).

Newminds Systems kijkt met je naar de mogelijkheden om al jouw digitale applicaties ‘SAAS-capable’ te maken. Als dit niet mogelijk blijkt, bespreken we de opties van Werkplek Online met je.

 

Werkplek Online als oplossing

Altijd en overal eenvoudig toegang tot jouw eigen werkplek omgeving, duidelijke maandelijkse kosten zonder investeringen, ICT capaciteit die meegroeit met jouw bedrijf en betrouwbare en veilige beheersing van je informatie. Je maakt de keuze van onze 3 pakketten en hebt altijd de mogelijkheid uit te breiden met extra softwareprogramma’s en opslagruimte. Geheel naar jouw wens.

 

Is online werken wel veilig?

Wij begrijpen goed dat je zorgen hebt wanneer AL je data online staat. Is dat dan niet hack gevoelig? Hoe zit dat met de veiligheid? Geen nood, want de veiligheid wordt gewaarborgd door zeer veilige servers die 24/7 gemonitord worden en gegevens afgeschermd zijn ongewenste toegang. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over security issues.

 

Voordelen met een cloud werkplek voor de toekomst altijd up-2-date

Een persoonlijke werkplek waarbij alle software voor je geïnstalleerd is zoals office 365 en Windows is natuurlijk een mooie start. Al je software, mail, agenda en contactpersonen beschikbaar in de cloud heeft als voordeel dat je systeem altijd up-2-date is. We zorgen ervoor dat je de laatste softwareversies (bedrijfssoftware, Windows en Office) geïnstalleerd hebt en ook het maken van back-ups hebben we voor je geregeld. En heb je ook al nagedacht over zakelijke telefonie? Lees dan meer over Xelion telefonie voor bellen via een internet verbinding en vraag een demo aan.

 

Neem contact met ons op voor het inplannen van afspraak voor de beschikbaarheid voor een online werkplek zodat je veilig kunt werken in de cloud en ontdek de voordelen voor zakelijk en privé!

NEWMINDS systems regelt jouw Werkplek Online. Daardoor zijn de systemen in jouw bedrijf:

  • Flexibel
  • Schaalbaar
  • Betrouwbaar

Meer weten?