Werkplek Online in de cloud

Of je nu onderweg bent, thuis of op kantoor of in het buitenland. Met Werkplek Online kun je altijd en overal bij jouw gegevens, je werkplek reist met je mee. Je hebt alle gegevens steeds bij de hand.

Wat is het?

Werkplek Online maakt jouw werkomgeving flexibel. Fysiek hoef je niet op kantoor te zijn om jouw werkzaamheden uit te voeren. Het is een ICT dienst met veilig internet, een back-up van je bestanden, hulp op afstand en toegang tot jouw Office pakket en – indien gewenst – maatwerk applicaties zoals bijvoorbeeld Azure of Dynamics NAV. Het maakt niet uit vanaf welk device je werkt.

 

Hoe werkt Werkplek Online?

Werkplek Online is jouw online bureaublad met alle business applicaties zoals Microsoft Office (Outlook, Word, Excel, PowerPoint en OneNote), Sharepoint, jouw CRM of Sales applicatie, je financiële applicatie of wat je maar gebruikt. Uiteraard met toegang tot al jouw bestanden en e-mail.

 

Wat kan Werkplek in de cloud nog meer?

Werkplek online in de cloud is een tussenoplossing, zolang niet alle applicaties geschikt zijn om rechtstreeks uit de Cloud af te nemen, als Software as a Service (SAAS).

Newminds Systems kijkt met je naar de mogelijkheden om al jouw applicaties ‘SAAS-capable’ te maken. Als dit niet mogelijk blijkt, bespreken we de opties van Werkplek Online met je.

 

Werkplek Online als oplossing

Altijd en overal toegang tot jouw eigen werkplek, duidelijke maandelijkse kosten zonder investeringen, ICT capaciteit die meegroeit met jouw bedrijf en betrouwbare en veilige beheersing van je informatie. Je kiest uit 3 pakketten en hebt de mogelijkheid uit te breiden met extra softwareprogramma’s en opslagruimte. Geheel naar jouw wens.

Neem contact met ons op voor een online werkplek zodat je veilig kunt werken in de cloud.

NEWMINDS systems regelt jouw Werkplek Online. Daardoor zijn de systemen in jouw bedrijf:

  • Flexibel

  • Schaalbaar

  • Betrouwbaar

 

Maar vrijblijvend een afspraak als je meer wilt weten.