Werkplek Online in de cloud

Werkplek Online biedt een volledig nieuwe manier van werken, waarbij medewerkers van verschillende locaties kunnen samenwerken alsof ze zich in één kantoor bevinden. Deze hosting in de cloud brengt alles wat je nodig hebt binnen handbereik, zonder dat je ooit nog hoeft te downloaden of vast te zitten aan persoonlijke telefoonlijnen. Het beste van alles is dat je klanten snel en persoonlijk kunt bedienen, ongeacht waar je bent. Een cloud werkplek biedt een veel betere beheerstijd, zodat jij je kunt concentreren op waar je goed in bent, zonder je zorgen te maken over welke technologie je moet gebruiken. Dus, als je vragen hebt over welke werkplek in de cloud goed past bij jouw organisatie, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om je te laten zien hoe onze werkwijze je bedrijf naar nieuwe hoogten kan brengen.

Microsoft Azure partner bij Newminds Systems Hengelo

Wat is cloud werkplek?

Werkplek Online maakt jouw werkomgeving of organisatie flexibel. Fysiek hoef je niet op kantoor te zijn om jouw werkzaamheden uit te voeren. Het is een ICT dienst met veilig internet, een back-up van je bestanden, hulp op afstand en toegang tot je Office pakket en – indien gewenst – maatwerk applicaties zoals bijvoorbeeld Azure of Dynamics NAV. Het maakt niet uit vanaf welk device je werkt. Klinkt dit als een oplossing voor online werkplekken binnen jouw bedrijf? Bel ons dan direct.

Van een werkplek online naar méér omzet

Ons werkplek oplossing is een online bureaublad met business applicaties die voor jou zijn afgestemd zoals MS Office (Outlook, Word, Excel, PowerPoint en OneNote), Sharepoint, jouw CRM of Sales applicatie, je zakelijke financiële applicatie of wat je maar gebruikt. Uiteraard met toegang en gebruik van al jouw bestanden en e-mail. Tevens, bij de implementatie van Microsoft-tools, geselecteerd vanuit een breed scala aan opties, streven we ernaar om de efficiëntie voor onze klanten te maximaliseren en een naadloze integratie bij jouw bestaande systemen te garanderen.

 

Wat kunnen werkplekken in de cloud nog meer?

Werkplek online in de cloud is een tussenoplossing, zolang niet alle applicaties geschikt zijn om rechtstreeks uit de Cloud af te nemen, als Software as a Service (SAAS). NEWMINDS Systems kijkt met je naar de mogelijkheden om al jouw digitale applicaties ‘SAAS-capable’ te maken. Als dit niet mogelijk blijkt, bespreken we de opties van online werken met je.

Microsoft modern workplace
werken in de cloud NMS

Werkplek Online als oplossing

Altijd en overal eenvoudig toegang tot jouw eigen werkplek omgeving, duidelijke maandelijkse kosten zonder investeringen, ICT capaciteit die meegroeit met jouw organisatie en betrouwbare en veilige beheersing van je informatie. Je maakt de keuze van onze 3 pakketten en hebt altijd de mogelijkheid uit te breiden met extra softwareprogramma’s en opslagruimte. Geheel naar jouw wens.

 

Is een online werkplek wel veilig?

Wij begrijpen goed dat je zorgen hebt wanneer AL je data online staat. Is dat dan niet hack gevoelig? Hoe zit dat met de veiligheid? Geen nood, want de veiligheid wordt gewaarborgd door zeer veilige servers die 24/7 gemonitord worden en gegevens afgeschermd zijn ongewenste toegang. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over security issues.

Voordelen met een cloudwerkplek voor de toekomst altijd up-2-date

Een persoonlijke cloudwerkplek waarbij alle software voor je geïnstalleerd is zoals office 365 en Windows is natuurlijk een mooie start. Al je software, mail, agenda en contactpersonen beschikbaar in de cloud heeft als voordeel dat je systeem altijd up-2-date is. We zorgen ervoor dat je de laatste softwareversies (bedrijfssoftware, Windows en Office) geïnstalleerd hebt en ook het maken van back-ups hebben we voor je geregeld. En heb je ook al nagedacht over zakelijke telefonie? Lees dan meer over Xelion telefonie voor bellen via een internet verbinding en vraag een demo aan.

 

Bij ons ben je dus aan het juiste adres. Neem telefonisch contact op voor het inplannen van afspraak voor de beschikbaarheid voor jouw online werkplek zodat je veilig kunt werken in de cloud en ontdek de voordelen voor zakelijk en privé!

online backup Microsoft office 365

NEWMINDS systems regelt jouw Werkplek Online. Daardoor zijn de systemen in jouw bedrijf: flexibel, schaalbaar en betrouwbaar.