Microsoft Dynamics NAV Business Central

Groeit je bedrijf? Wil je meer kansen benutten? Maak gebruik van Microsoft Dynamics NAV ( of Microsoft Dynamics Business Central ) , dat helpt zeker hierbij. Het is namelijk een ERP die makkelijk te implementeren is als software oplossing (enterprise resource planning oplossing). De nieuwste versie van Dynamics ondersteunt MKB bedrijven met het beheren van inkoop, verkoop, operations, accounting en voorraad. Voor het beste advies hiervoor zit je bij NEWMINDS systems helemaal goed.

ms dynamics nav

Met Microsoft Dynamics NAV naar een maatwerk oplossing voor jouw organisatie

Bij NEWMINDS Systems hebben we een motto, ‘houdt ICT simpel’. En dat zie je terug in onze werkwijze, service en onze mensen. We hebben alle deskundigheid in huis, maar maken het niet onnodig complex of onbegrijpbaar voor onze klanten. We hanteren korte lijntjes voor de communicatie zodat we snel kunnen schakelen en doen datgene waar wij goed in zijn. En dat is jouw ICT up & running houden zonder dat je het door hebt. We zoeken regelmatig versterking voor ons team. Wil jij ook werken bij NEWMINDS Systems? Bekijk dan onze vacatures en werk de volgende keer mee aan mooie verschillende projecten.

Microsoft Dynamics Navision partner

Zowel ondersteuning als creatie is onder één dak in huis. NEWMINDS (zusterbedrijf van NEWMINDS systems) is specialist en gecertificeerd Microsoft Navision partner op het gebied van de ontwikkeling van Microsoft Dynamics voor jouw bedrijf. De lijnen intern zijn kort, de kennis is up-to-date. NEWMINDS systems helpt je met de technische cloud  infrastructuur en installatie van Microsoft Dynamics NAV. Neem contact op voor een implementatie voor Microsoft Dynamics 365 business central.

newminds ict hengelo

Microsoft Dynamics Business Central als oplossing

NEWMINDS kan in jouw unieke behoefte voorzien op het gebied van het stroomlijnen van je financiën en bedrijfsprocessen via de ERP software van Microsoft Dynamics NAV, Microsoft Azure en Office 365. Je doet zaken met één partij, die zowel creëert, implementeert en ondersteunt. Ook voor al je vragen omtrent functionaliteit , toegang tot het systeem en hoe alles werkt kun je terecht bij je vast aanspreekpersoon bij NEWMINDS systems.

 

Waarom kiezen voor Navision Business Central bij Newminds systems?

Bij NEWMINDS Systems hebben we een motto, ‘houdt ICT simpel’. En dat zie je terug in onze werkwijze, service en onze mensen. Van Dynamics Nav hebben we gelukkig ook heel veel deskundigheid in huis, maar maken het niet onnodig complex of onbegrijpbaar voor onze klanten. We hanteren korte lijntjes voor de communicatie zodat we snel kunnen schakelen en doen datgene waar wij goed in zijn. En dat is jouw ICT up & running houden zonder dat je het door hebt. We zoeken regelmatig versterking voor ons team. Wil jij ook werken bij NEWMINDS Systems? Bekijk dan onze vacatures en werk de volgende keer mee aan mooie verschillende projecten.

NEWMINDS systems is een gecertificeerd partner van business central met alle ICT-kennis onder één dak. Met ons blijf je altijd up-to-date over die nieuwste zaken. Wil je ook hiervan profiteren?