Microsoft Dynamics NAV

Groeit je bedrijf? Wil je meer kansen benutten? Microsoft Dynamics NAV helpt hierbij. Het is namelijk een makkelijk te implementere ERP oplossing (enterprise resource planning oplossing). Het ondersteunt MKB bedrijven met het beheren van inkoop, verkoop, operations, accounting en voorraad.

Wat is Dynamics NAV?

Met Dynamics NAV krijg je dingen voor elkaar, vanaf elke plek. Het werkt net als Microsoft Office en integreert naadloos met Outlook, Word en Excel. Vanuit je inbox voer je direct veel voorkomende taken uit. Alle mogelijkheden zijn beschikbaar ongeacht met welk platform je werkt. Of het nu iOS, Android of Windows is, je werkt veilig op je laptop, desktop of mobiele device.

 

Wat nog meer?

Zowel ondersteuning als creatie is onder één dak in huis. NEWMINDS (zusterbedrijf van NEWMINDS systems) is specialist en gecertificeerd NAV partner op het gebied van de ontwikkeling van Microsoft Dynamics NAV voor uw bedrijf. De lijnen intern zijn kort, de kennis is up-to-date. NEWMINDS systems helpt u met de technische infrastructuur en installatie van Microsoft Dynamics NAV.

 

Microsoft Dynamics NAV als oplossing

NEWMINDS voorziet in uw unieke behoefte op het gebied van het stroomlijnen van uw financiën en bedrijfsprocessen via Microsoft Dynamics NAV, Microsoft Azure en Office 365. U doet zaken met één partij, die zowel creëert, implementeert en ondersteunt.

De kracht van NEWMINDS systems en Microsoft Dynamics NAV:

  • Gecertificeerd partner

  • Alle kennis onder één dak

  • Up-to-date kennis van zaken

 

Meer weten?