Microsoft Dynamics NAV Business Central

Groeit je bedrijf? Wil je meer kansen benutten? Microsoft Dynamics NAV ( of Microsoft Dynamics Business Central ) wel helpt hierbij. Het is namelijk een makkelijk te implementere ERP oplossing (enterprise resource planning oplossing). Het ondersteunt MKB bedrijven met het beheren van inkoop, verkoop, operations, accounting en voorraad.

Wat is Dynamics NAV?

Met Dynamics NAV krijg je dingen voor elkaar, vanaf elke plek. Het werkt net als Microsoft Office en integreert naadloos met Outlook, Word en Excel. Vanuit je inbox voer je direct veel voorkomende taken uit. Alle mogelijkheden zijn beschikbaar ongeacht met welk platform je werkt. Of het nu iOS, Android of Windows is, je werkt veilig op je laptop, desktop of mobiele device.

 

Microsoft Dynamics Navision partner

Zowel ondersteuning als creatie is onder één dak in huis. NEWMINDS (zusterbedrijf van NEWMINDS systems) is specialist en gecertificeerd Microsoft Navision partner op het gebied van de ontwikkeling van Microsoft Dynamics NAV voor jouw bedrijf. De lijnen intern zijn kort, de kennis is up-to-date. NEWMINDS systems helpt je met de technische infrastructuur en installatie van Microsoft Dynamics NAV. Maak nu een afspraak.

Microsoft Dynamics Business Central als oplossing

NEWMINDS voorziet in jouw unieke behoefte op het gebied van het stroomlijnen van je financiën en bedrijfsprocessen via Microsoft Dynamics NAV, Microsoft Azure en Office 365. Je doet zaken met één partij, die zowel creëert, implementeert en ondersteunt.

De kracht van NEWMINDS systems:

  • Gecertificeerd partner

  • Alle kennis onder één dak

  • Up-to-date kennis van zaken

 

Meer weten?