Microsoft Dynamics NAV Business Central

Groeit je bedrijf? Wil je meer kansen benutten? Maak gebruik van Microsoft Dynamics NAV ( of Microsoft Dynamics Business Central ) , dat helpt zeker hierbij. Het is namelijk een makkelijk te implementeren ERP oplossing (enterprise resource planning oplossing). Het ondersteunt MKB bedrijven met het beheren van inkoop, verkoop, operations, accounting en voorraad. Voor het beste advies hiervoor zit je bij NEWMINDS systems helemaal goed.

Van Dynamics NAV naar een maatwerk oplossing voor jouw organisatie

Met Dynamics 365 business NAV krijg je dingen voor elkaar, vanaf elke plek. Het werkt net als Microsoft Office en integreert naadloos met Outlook, Word en Excel in de cloud. In onze ogen een geweldige ERP software oplossing. Vanuit je inbox voer je direct veel voorkomende taken uit. Alle mogelijkheden zijn beschikbaar ongeacht met welk platform je werkt. Of het nu iOS, Android of Windows is, je werkt veilig op je laptop, desktop of mobiele device.

microsoft dynamics NAV business central specialist in twente

Microsoft Dynamics Navision partner

Zowel ondersteuning als creatie is onder één dak in huis. NEWMINDS (zusterbedrijf van NEWMINDS systems) is specialist en gecertificeerd Microsoft Navision partner op het gebied van de ontwikkeling van Microsoft Dynamics NAV voor jouw bedrijf. De lijnen intern zijn kort, de kennis is up-to-date. NEWMINDS systems helpt je met de technische infrastructuur en installatie van Microsoft Dynamics NAV. Maak nu een afspraak voor de implementatie voor Microsoft Dynamics 365 business central.

Microsoft Dynamics Business Central als oplossing

NEWMINDS voorziet in jouw unieke behoefte op het gebied van het stroomlijnen van je financiën en bedrijfsprocessen via Microsoft Dynamics NAV, Microsoft Azure en Office 365. Je doet zaken met één partij, die zowel creëert, implementeert en ondersteunt.

 

Waarom kiezen voor Navision Business Central bij Newminds systems?

Bij NEWMINDS Systems hebben we een motto, ‘houdt ICT simpel’. En dat zie je terug in onze werkwijze, service en onze mensen. We hebben alle deskundigheid in huis, maar maken het niet onnodig complex of onbegrijpbaar voor onze klanten. We hanteren korte lijntjes voor de communicatie zodat we snel kunnen schakelen en doen datgene waar wij goed in zijn. En dat is jouw ICT up & running houden zonder dat je het door hebt. We zoeken regelmatig versterking voor ons team. Wil jij ook werken bij NEWMINDS Systems? Bekijk dan onze vacatures en werk de volgende keer mee aan mooie verschillende projecten.

De kracht van NEWMINDS systems:

  • Gecertificeerd partner
  • Alle kennis onder één dak
  • Up-to-date kennis van zaken

Meer weten?