ICT Scan

Hoe staat het ervoor in jouw bedrijf op ICT gebied? Zijn alle systemen up to date? Blijft het continu werken of ervaar je storingen? Hoe zorg je ervoor dat de systemen altijd en op een juiste én beveilige manier draaien? Newminds Systems  bekijkt met behulp van de ICT Scan op objectieve wijze naar jouw infrastructuur.

Wat houdt dat in: een ICT Scan?

De ICT Scan scant jouw bedrijf vanuit het perspectief van de gebruiker. Het bekijkt de functionaliteiten. Onze professionals kijken binnen jouw ICT omgeving naar bijvoorbeeld de noodstroom, de klimaatbeheersing, antispam – en antivirus maatregelingen en naar de beveiliging en het gebruik van draadloos netwerk.

 

Hoe werkt het?

Een ICT scan is een momentopname van je ICT omgeving. Vanuit het perspectief van de onderneming en de gebruikers. ICT is een hulpmiddel, ondersteunend aan het bedrijfsproces en de gebruikers. Een ICT scan focust op de performance, beveiliging en continuïteit van jouw bedrijfsprocessen. Daar waar tijdens het onderzoek een ICT scan kwetsbaarheden en/of afhankelijkheden zichtbaar maakt, adviseren wij je dit te verbeteren.

 

De oplossing

Problemen vóór zijn voordat ze ontstaan. Ongestoord werken zonder onderbrekingen of tijd die je moet besteden aan het oplossen van ICT storingen. Wij geven je een advies: óf jouw situatie voldoet óf we passen een aantal zaken aan. Je bent voor de toekomst voorbereid.

Door de ICT Scan van NEWMINDS systems is jouw organisatie:

  • Veilig

  • Toekomstbestendig

  • Continue in bedrijf

 

Meer weten?