Online back-up

Bij een brand, een diefstal, een computercrash of een andere onvoorziene ramp bestaat de kans dat uw gegevens verdwijnen. Belangrijke, vaak betrouwbare gegevens gaan verloren.  Een online back-up systeem is de oplossing om uw waardevolle informatie veilig te stellen.

Wat is het?

Newminds Systems online back-up systeem slaat uw gegevens op eenvoudige wijze, buiten uw bedrijf, op in beveiligde datacenters in Nederland. De specialisatie van deze datacenters is over uw gegevens waken en ze beschermen. Bij calamiteiten zijn uw bestanden veilig.

 

Hoe werkt online back-up?

Newminds Systems brengt voor u in kaart wat nodig is om uw documenten en bestanden veilig op te slaan. Zij bepaalt bijvoorbeeld hoe vaak het nodig is een back-up te maken, voor welke periode en hoeveel capaciteit dit kost. De datacenters ontvangen de back up bestanden van klanten versleuteld. U merkt hier helemaal niets van. U maakt net als anders gebruik van uw systemen en werkt gewoon door.

 

Wat kan het nog meer?

Newminds Systems zal uw back up systeem altijd testen. Als het niet werkt heeft u namelijk nog geen back up.  Belangrijk daarbij is dat wij regelmatig controleren of het back up systeem werkt, wij noemen dat zogenaamde recovery tests. Het maakt onderdeel uit van ons onderhoudscontract.

 

De oplossing

Afhankelijk van de hoeveelheid data betaalt u een vast bedrag per maand (geen investeringen vooraf).

Wat levert Online back-up u op?

  • Veilig

  • Betaalbaar

  • Bedrijfszekerheid

 

Interesse? Maak een afspraak.