Backup Microsoft office 365

Bij een brand, een diefstal, een computercrash of een andere onvoorziene ramp bestaat de kans dat jouw gegevens verdwijnen. Belangrijke, vaak betrouwbare gegevens gaan verloren.  Een online back-up systeem is de oplossing om jouw waardevolle informatie veilig te stellen.

online backup Microsoft office 365

Wat is het?

NEWMINDS systems online back-up systeem slaat jouw gegevens op eenvoudige wijze, buiten jouw bedrijf, op in beveiligde datacenters in Nederland. De specialisatie van deze datacenters is over je gegevens waken en ze beschermen. Bij calamiteiten zijn jouw bestanden veilig. Je hebt altijd toegang tot je data en profiteert van de beste servers ter wereld op het gebied van veiligheid. Voor het maken van een backup hoef je niets te doen, dit gebeurd automatisch. Klinkt goed niet waar? Neem contact op met onze medewerkers.

Hoe werkt online backup via Microsoft office 365?

NEWMINDS systems brengt voor jou in kaart wat nodig is om jouw documenten en bestanden veilig op te slaan. Zij bepaalt bijvoorbeeld hoe vaak het nodig is een back-up te maken, voor welke periode en hoeveel capaciteit dit kost. De datacenters ontvangen de back up bestanden van klanten versleuteld. Je merkt hier helemaal niets van. Je maakt net als anders gebruik van jouw systemen en werkt gewoon door. Lees meer informatie over de voordelen over backup van Microsoft office 365.

NMS ict bedrijf hengelo
online werkplek

Wat kan het nog meer?

NEWMINDS systems zal jouw back up systeem altijd testen. Als het niet werkt heb je namelijk nog geen back up.  Belangrijk daarbij is dat wij regelmatig controleren of het back up systeem werkt, wij noemen dat zogenaamde recovery tests. Het maakt onderdeel uit van ons onderhoudscontract. Wist je dat mailen via exchange online van office 365 ervoor zorgt dat je e-mails altijd veilig opgeslagen worden in de cloud? En met het steeds groter wordende probleem van spam en ransomware, is het overstappen op betrouwbare cloudopslag van data een zeer verstandige keuze.

 

De oplossing

Afhankelijk van de hoeveelheid data betaal je een vast bedrag per maand (geen investeringen vooraf). Met een basisabonnement kom je al een heel eind. Dit is uit te breiden naar wens met meer accounts, functies en mogelijkheden.

Switch nu over naar Online back-up voor bedrijfszekerheid en extra beveiliging.