Online back up bij NewMinds Systems

Bij een brand, een diefstal, een computercrash of een andere onvoorziene ramp bestaat de kans dat jouw gegevens verdwijnen. Belangrijke, vaak betrouwbare gegevens gaan verloren.  Een online back-up systeem is de oplossing om jouw waardevolle informatie veilig te stellen.

Wat is het?

NEWMINDS systems online back-up systeem slaat jouw gegevens op eenvoudige wijze, buiten jouw bedrijf, op in beveiligde datacenters in Nederland. De specialisatie van deze datacenters is over je gegevens waken en ze beschermen. Bij calamiteiten zijn jouw bestanden veilig.

 

Hoe werkt online back up?

NEWMINDS systems brengt voor jou in kaart wat nodig is om jouw documenten en bestanden veilig op te slaan. Zij bepaalt bijvoorbeeld hoe vaak het nodig is een back-up te maken, voor welke periode en hoeveel capaciteit dit kost. De datacenters ontvangen de back up bestanden van klanten versleuteld. Je merkt hier helemaal niets van. Je maakt net als anders gebruik van jouw systemen en werkt gewoon door.

 

Wat kan het nog meer?

NEWMINDS systems zal jouw back up systeem altijd testen. Als het niet werkt heb je namelijk nog geen back up.  Belangrijk daarbij is dat wij regelmatig controleren of het back up systeem werkt, wij noemen dat zogenaamde recovery tests. Het maakt onderdeel uit van ons onderhoudscontract.

 

De oplossing

Afhankelijk van de hoeveelheid data betaal je een vast bedrag per maand (geen investeringen vooraf).

Wat levert Online back-up je op?

  • Veilig

  • Betaalbaar

  • Bedrijfszekerheid

 

Interesse? Maak een afspraak.