Microsoft Azure expert partner

Een uitgebreide set cloudservices waarmee NEWMINDS toepassingen bouwt, implementeert en beheert, dat is waar Azure (cloud) uit bestaat. Het gaat van mobiele apps tot complete internetoplossingen.

Wat is Microsoft Azure Cloud?

Microsoft Azure is een cloud computing oplossing die ‘Infrastructure as a Service’ (IaaS), ‘Platform as a Service’ (PaaS) en ‘Software as a Service’ (SaaS) combineert. Daarnaast biedt het cloudopslagservices. Om capaciteitsissues en rekenkracht-problemen te voorkomen, verdeelt een load-balancer de werkdruk automatisch. Doordat Azure flexibel en hybride is, zijn toepassingen gemakkelijk aan te passen aan de specifieke wensen van elke klant. Lees meer over de voordelen van Microsoft partner.

 

Voordelen Azure platform:

 

Flexibiliteit

Met cloud computer bezit je alle voordelen van krachtige hardware, zonder de dure investeringen die daarvoor nodig zijn. Er is altijd méér rekenkracht beschikbaar als je dat nodig hebt. Wil je meer geheugen, opslag of bandbreedte? In slechts paar klikken wordt dit voor je beschikbaar gemaakt. Super handig als je moet inspelen op piekmomenten in het jaar. Denk aan feestdagen of situaties zoals de Corona pandemie & lockdown, waarbij opeens heel veel online geregeld moet worden. Je hebt geen downtime en je betaalt alleen voor de resources die je gebruikt.

Kostenbesparing

Werken in de cloud brengt ook een ander groot voordeel met zich mee, en dat is dat je betaald voor de tools en services wat je gebruikt. Je betaalt alleen voor de diensten die je inzet voor jezelf of je organisatie en dat kan per gebruiker ingesteld worden. Zo kun je eenvoudig opschalen of afschalen per gebruiker en betalen per gebruik of kiezen voor een flat-rate tarief per maand.

 

Veilig

De datacenters van Microsoft zijn één van de best beveiligde ter wereld. Microsoft investeert ieder jaar miljarden om alles up 2 date en super veilig te houden. Werken in in de cloud betekent dus ook dat je automatisch profiteert van deze super veilige datacenters voor al je business software. Twijfel je dus nog of je data wel veilig is door te werken in de cloud? Niet nodig!

 

Microsoft Azure partner

Alleen met de juiste kennis in huis is het mogelijk om een succesvolle MS Azure integratie en managed security solutions te implementeren binnen jouw organisatie. Kies daarom voor een stukje zekerheid om jouw Azure omgeving klaar te zetten bij de deskundigen van Newminds Systems en het Azure partner network. Dan weet je zeker dat je in goede handen bent met uitstekende service.

 

Wat nog meer?

NEWMINDS en NEWMINDS systems zitten samen onder één dak. Voordeel daarvan is dat alle kennis in huis is om voor jou te bouwen, te implementeren en te ondersteunen. Wij bieden je als Microsoft Azure expert msp partner een totaalpakket.

microsoft azure dashboard

Opzoek naar een upgrade voor u SQL beheer? Azure cloud is voor u: op maat, schaalbaar en efficiënt.