Microsoft 365 partner

Toegang tot email, documenten, contactpersonen en agenda’s. Met Microsoft 365 werk je op elk gewenst tijdstip op elke locatie. Je gebruikt Microsoft 365 op jouw computer of op mobiele devices (telefoon, tablet of laptop).

Wat is Microsoft 365?

Een cloudoplossing waarbij je gebruik maakt van programma’s van Microsoft, zoals Outlook, Word, Excel en Powerpoint of One Note. Je werkt waar en wanneer je wilt. De keuze is aan jou. Elke gebruiker heeft de mogelijkheid Microsoft 365 op vijf apparaten te gebruiken. Een persoon (of meerdere personen) regelt (regelen) via een eenvoudig beheerpaneel alle functies instellingen en implementaties.

 

Hoe werkt Microsoft 365?

Naast de gebruikelijke programma’s zoals Word, Outlook, Excel en Powerpoint ontvang je jouw zakelijke mail via Exchange Online, een onderdeel van Microsoft 365. Documenten deel je eenvoudig via Sharepoint Online. En communiceren en vergaderen met je collega’s doe je via Skype voor Business.

 

Wat kan het nog meer?

Op jouw mobiele devices installeer je de WebApps van Microsoft 365. Je bekijkt jouw Microsoft Word, Excel, Powerpoint of OneNote documenten en bestanden via de app op jouw mobiele telefoon of tablet. Bewerken gaat ook net zo makkelijk via de app.

 

Microsoft 365 als oplossing

Wij bieden Microsoft 365 aan in een flexibele abonnementsvorm. Je bespaart op servers, inrichting en onderhoud en toch werk je samen met jouw collega’s met behulp van Microsoft Office, Exchange, Sharepoint en Skype for Business.

 

Microsoft 365 partner

Als officieel Microsoft 365 partner kunnen wij de volledige service bieden en zijn we op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Wil jij ook starten met Office365 voor jezelf of je bedrijf? Plan dan een afspraak in.

Microsoft Office 365 met behulp van Newminds Systems is:

  • Betaalbaar

  • Flexibel

  • Overal toegankelijk

 

Meer weten?