Backup Microsoft office 365

Bij een brand, een diefstal, een computercrash of een andere onvoorziene ramp bestaat de kans dat jouw gegevens verdwijnen. Belangrijke, vaak betrouwbare gegevens gaan verloren. Een online back-up systeem is de oplossing om jouw waardevolle informatie veilig te stellen. En tegenwoordig heeft dat prioriteit bij elk bedrijf. Bij NEWMINDS Systems begrijpen we het belang van gegevensbescherming voor uw bedrijf. Daarom bieden we geavanceerde online backups & cloud storage oplossingen die naadloos integreren met Microsoft 365. Onze service zorgt ervoor dat jouw bedrijfsgegevens veilig, beveiligd en altijd beschikbaar zijn via de site van Microsoft.

online backup Microsoft office 365

Wat is het?

NEWMINDS systems online back-up systeem regelt het opslaan en beheer van jouw gegevens op eenvoudige wijze, buiten jouw bedrijf, op in beveiligde datacenters in Nederland. De specialisatie van deze datacenters is over je gegevens waken en ze beschermen. Bij calamiteiten zijn jouw bestanden veilig. Je hebt altijd toegang tot je data en profiteert hoogwaardige servers op het gebied van veiligheid. Voor het maken van een backup hoef je niets te doen, dit gebeurd automatisch. Een goed voorbeeld waar office 365 data wordt opgeslagen is sharepoint online. Klinkt goed niet waar? Neem contact op voor een kennismaking over office 365 backup.

Hoe werkt online backup van gegevens voor Microsoft office 365?

NEWMINDS systems brengt voor jou in kaart wat nodig is om jouw documenten en bestanden veilig op te slaan. Zij bepaalt bijvoorbeeld hoe vaak het nodig is een back-up te maken, voor welke periode en hoeveel capaciteit dit kost. De datacenters ontvangen de back up bestanden van klanten versleuteld. Je merkt hier helemaal niets van. Je maakt net als anders gebruik van jouw systemen en werkt gewoon door. Lees meer informatie over de voordelen over backup van Microsoft office 365. Bij NEWMINDS begrijpen we hoe essentieel het is voor bedrijven om beschermd te zijn tegen dataverlies. Daarom bieden we een beveiligde online backup service aan waarmee uw belangrijkste gegevens – van mail tot sites – niet alleen beschermd maar ook beveiligd zijn tegen security bedreigingen. Met onze online backup oplossing kunnen bedrijven direct beginnen met veiligstellen van hun data, en hebben ze de mogelijkheid om zelf herstelacties uit te voeren, mocht dat nodig zijn. Dit alles zonder de noodzaak voor complexe download procedures. Onze service is ontworpen voor gebruiksgemak en biedt een beveiligde omgeving waarmee uw data tot 30 dagen terug hersteld kan worden, zodat u niet druk hoeft te maken over dataverlies. Wilt u ook starten met een betrouwbare backup oplossing? Neem dan direct opnemen met NEWMINDS en zorg ervoor dat uw bedrijfsgegevens veilig en beschermd zijn.

ict support op afstand
online werkplek

Wat kan Microsoft 365 backup nog meer?

NEWMINDS systems zal jouw back up systeem altijd testen. Als het niet werkt heb je namelijk nog geen back up.  Belangrijk daarbij is dat wij regelmatig controleren of het back up systeem werkt, wij noemen dat zogenaamde recovery tests. Het maakt onderdeel uit van ons onderhoudscontract. Wist je dat bij het mailen via exchange online van office 365 ervoor zorgt dat je e-mails altijd veilig opgeslagen worden in de cloud? En met het steeds groter wordende probleem van spam en ransomware, is het overstappen op betrouwbare cloudopslag van data een zeer verstandige keuze.

 

Cloud backup: De oplossing voor al je office 365 data van Microsoft

Het is essentieel om de veilige opslag van je Office 365-gegevens serieus te nemen. Office 365 biedt standaard weliswaar enige bescherming, maar het beheren van back-ups voor al je mailboxen, OneDrive-mappen en bestanden is jouw verantwoordelijkheid. Wanneer je geen lokale back-up hebt van het platform, loop je het risico dat je in een lastige situatie belandt wanneer gebruikers per ongeluk items verwijderen of als je jezelf wilt beschermen tegen ransomware-aanvallen. Het Managed Backup Services-aanbod van NEWMINDS Systems voor Microsoft 365 stelt je in staat om eenvoudig back-ups te maken van al je gebruikers en mailboxen, inclusief alle versies van items, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over gegevensverlies. Met één abonnement kun je de mailboxen en bestanden van elke gebruiker binnen je organisatie beschermen en herstellen naar een veilige omgeving, waarbij je de volledige controle hebt over het herstelproces. Dus, waarom zou je jezelf beperken tot de standaard Office 365-back-upfunctionaliteit wanneer je kunt profiteren van een uitgebreide, beheerde en veilige oplossing die beschikbaar is bij NEWMINDS Systems? Bekijk ons blog voor meer informatie over waarom Office 365-back-up essentieel is voor elk bedrijf. Afhankelijk van de hoeveelheid data betaal je een vast bedrag per maand (geen investeringen vooraf). Met een basisabonnement kom je al een heel eind. Dit is uit te breiden naar een specifiek maatwerk oplossing met meer accounts, functies en mogelijkheden zoals Microsoft Teams. Voor veelgestelde vragen kun je terecht op onze support pagina.

Switch nu over naar Online back-up voor bedrijfszekerheid en extra beveiliging.