Xelion voip telefonie & support

Bij NEWMINDS Systems ICT geloven we in het stroomlijnen van zakelijke telefonie met geavanceerde oplossingen zoals Xelion VoIP. Deze hosted telefooncentrale brengt niet alleen gesprekken tot stand, maar integreert ook mail en andere communicatiemiddelen, waardoor medewerkers naadloos kunnen communiceren en informatie delen. Met een reeks geavanceerde functionaliteiten kunnen onze klanten genieten van een service die verder gaat dan traditionele telefonie. Of medewerkers nu op kantoor werken of onderweg zijn, ze kunnen altijd met elkaar in gesprek gaan, vragen stellen en de noodzakelijke informatie ontvangen via deze geïntegreerde oplossing. Krijg volledige controle in je telefonie dankzij Xelion VoIP bellen en de handige Xelion App. Ontdek de voordelen voor jouw organisatie en stap vandaag nog over op dé zakelijk telefonie oplossing van dit moment.

efficiënter samenwerken in de cloud

Xelion voip in de cloud

 

Goede communicatie is cruciaal voor moderne bedrijven. Met Xelion combineer je eenvoud met optimale bereikbaarheid overal en altijd én op elk apparaat. Xelion telefonie biedt niet alleen voordelen binnen je organisatie, maar ondersteunt ook bij het stroomlijnen van meerdere communicatie technieken in één centraal platform.

 

Op elk apparaat mogelijk

Xelion ondersteunt een zeer breed scala aan apparaten zodat elke gebruiker kan gebruiken wat het beste is voor hem en zijn bedrijf. Hardware zoals IP telefoons, Dect draadloze toestellen, mobiele telefoons en nog veel meer kunnen worden geïntegreerd met het Xelion platform om je team de juiste tools op het juiste moment te geven. Door de Corona pandemie is het een flexibele online of thuiswerkplek een must geworden. Daarom is het van vitaal belang dat jouw communicatiemiddelen flexibel zijn en op ieder moment aangepast kunnen worden aan de behoeften van jouw bedrijf én de omstandigheden in jouw branche.

Xelion support voor CRM

Xelion is als software ontwikkeld om ook als volwaardig VoIP centrale te functioneren in samenwerking met CRM systemen. Met deze implementatie profiteer je van enkele voordelen die binnen het Xelion-pakket vallen en waarvoor je niet extra betaald moet worden. Voor de ondersteuning en integratie met verschillende programma’s kun je een beroep doen op de Xelion support specialisten voor het MKB van Newminds Systems.

 

Voordelen van Xelion telefonie:

  • Bellen vanuit met een vaste telefoon, mobiel of computer / tablet
  • Eenvoudig doorschakelen en gebruik maken van belgroepen
  • Gesprekken opnemen voor kwaliteitsdoeleinden
  • Bellen via het internet met 1 klik op de muis
  • Rapportage met uitgebreide analyses in bereikbaarheid en belgedrag
  • Zakelijk bellen voor een gunstige prijs per maand

Xelion VoIP telefonie heeft standaard geavanceerde rapportages die gebruikers willen inzien op hun smartphone om prestaties te monitoren en te optimaliseren.

sql performance management bij NEWMINDS

Altijd flexibiliteit voor ondernemers

Goed om te weten is dat onze klanten die gebruik maken van Xelion ook niet vast zitten aan één ICT partner of telecom operator. Bedrijven hebben dus altijd de vrijheid om te kiezen voor de meest gunstige beltarieven voor hun zakelijke communicatie. De Xelion app tenslotte maakt een vast-naar-mobiel integrate ook kinderspel, maar toch zeer geavanceerd met alle mogelijkheden. Alles ten doel om het voor jou als ondernemer extra makkelijker te maken om over te stappen naar cloud VoIP telefonie!

Een goed advies dat ICT in jouw bedrijf efficiënter en veiliger maakt en ook nog eens kosten bespaart.
Wil je weten of dat voor jou ook werkt?