Wie zijn wij

newminds ict hengelo

NEWMINDS Systems houdt ICT simpel!

NEWMINDS systems is de ICT dienstverlener die ICT voor jou als klant simpel houdt. Newminds Systems is onderdeel van Axelio. Axelio is een groep van specialistische Microsoft-partners die bedrijven helpt met de digitalisering van hun onderneming. Met kennis van de Microsoft-oplossingen en ervaring in specifiek branches helpen zij bij het maken van keuzes en bieden zij oplossingen die jou helpen je ambities waar te maken.

 

Op rolletjes…

Een goed lopend bedrijf, focus op jouw expertise. Doen waar je goed in bent en de zaken perfect regelen. Wel zo fijn als jouw organisatie intern ook op rolletjes loopt. Je laat NEWMINDS systems doen waar zij goed in zijn: ICT enzo. Jouw ICT. Wij inventariseren je behoeften, geven advies over mogelijkheden en implementeren een ICT plan.

 

Efficiënte ICT infrastructuur

Computers, werkstations, telefonie, opslag en back-up, integratie met jouw klantenbestand en werken waar en wanneer je maar wilt, op elk device. En alle gegevens overal en altijd binnen handbereik. Heel efficiënt.

Wij hebben alle disciplines in huis om ook jouw bedrijf tot een succes te maken!

Bekijk onze nieuwste klantenrecensies

 

NEWMINDS Systems BV
Uitstekend
4.5
Gebaseerd op 11 recensies
review us on
NewMinds Systems is een heel prettig bedrijf om mee samen te werken. Er wordt altijd snel gereageerd en ze bieden goede oplossingen. Kortom: Een tevreden klant.
Zijn goed bereikbaar en staan altijd voor je klaar met constructieve oplossingen. Begrijpen de ondernemer!
Ben je net als ik een digibeet en raak je in paniek bij een melding? Dan kan ik Han en zijn team van New Mind Systeem van harte aanbevelen.Zij begrijpen dat de business door moet gaan en helpen je meteen uit de brand. Vervolgens wordt er een duurzaam plan gemaakt.Dus, denk je aan ICT, dan denk je aan New Mind System!Ninorta DemirSinior Hypotheek & Financieel Advies
Een bedrijf met korte lijnen, die de normale mensen taal spreken.Met een paar woorden weten zij al wat je graag wil.Absoluut een aanrader!
Response from the owner: Dank Louise!
Goede service
js_loader

Het team

wie zijn wij_0001_Laag 4

Jeffrey

Klantgericht0%

Microsoft Intune & Werkplek beheer0%

Positief0%

Specialty: Support0%

Douwe

Douwe

VoIP oplossingen0%

Communicatief0%

Monitoring0%

Specialty: Projecten0%

Marko

Marko

Support0%

Microsoft Azure0%

Monitoring0%

Specialty: MS Dynamics
NAV & BC
0%

Creëer je eigen pad bij Newminds

 

Wanneer je carrière stil staat, kun je twee dingen doen: stil blijven zitten of in actie komen. Dat laatste deed Marko. Hij stapte over naar Newminds en creëerde daar z’n eigen unieke functie. Zo wordt hij uitgedaagd en doet hij wat hij écht leuk vindt.

 

Meer weten over Marko en hoe hij het werken bij NEWMINDS systems vindt? Lees meer.