Hoe snel is jouw digitale snelweg?

'Op de digitale snelweg 'rij' ik graag een beetje door'

— Hoe snel is jouw digitale snelweg?

Dat is een vraag die je niet zomaar even beantwoord, vergelijk het eens met een echte snelweg. Het maakt nogal uit met welk vervoersmiddel je bent. De benenwagen, de fiets of de auto. En ben je met de auto; over welk type hebben we het dan? En is de weg van A naar B druk of is het rustig? Heb je één baan tot je beschikking of misschien wel vier?

That’s the question

Zo makkelijk is de eerste vraag dus niet te beantwoorden. En dat geldt ook voor je digitale behoeftes. Via welk kanaal krijg jij je verbinding aangeboden? Maak je gebruik van een  coax, ASDL, VSDL of glasvezel. De keuze is reuze, hoe kies je datgene dat past bij jouw vraag? En wat is die vraag dan eigenlijk precies?

Dradig

Computers en servers communiceren met elkaar via een draad, of van glas of van koper. Deze draden liggen door heel Nederland en via diverse centrale punten gaat de draad naar je woonhuis of bedrijf. Tot zover nog behoorlijk simpel. Vervolgens spelen andere elementen mee. Het maakt uit hoe ver je huis of bedrijf verwijderd staat van de centrale.  En hoe vaak je jouw apparatuur verbindt met de digitale snelweg en welke informatie je over de draden laat gaan. Haal je informatie op en/of verzend je? Ben je frequent internetgebruiker en maak je gebruik van bijvoorbeeld Office 365 of stuur je dagelijks grote bestanden naar klanten, bijvoorbeeld via Senditsafe? En hoe belangrijk is het dat de communicatie snel of supersnel plaatsvindt?

Rustig….

Er is namelijk nogal een verschil tussen de snelheden van de draden. Voel jij je comfortabel bij een vierbaansweg, of heb je alle tijd en ga je via landweggetjes naar je bestemming. Hoe verhoudt zich dit tot jouw concurrenten, wat doen zij? Op welke wijze ondersteunt het jouw bedrijfsprocessen? Om erachter te komen wat past bij jouw bedrijf schakel je een professionele partij in die een goede inschatting maakt van behoeftes, wensen, mogelijke oplossingen en een juiste prijs/kwaliteit verhouding.

Twente 

Bij NEWMINDS systems vragen ze door en geven ze uitsluitend een advies dat past bij jouw vraag en behoefte. Zij werken samen met Infopact, een aanbieder van diverse soorten kabelverbindingen. Inventarisatie bij de klant in combinatie met een check bij Infopact levert een advies op dat is gebaseerd op een combinatie van hetgeen mogelijk is op díe plek én de wens van de klant. Waarbij ze altijd de prijs/kwaliteit in het oog houden, want waarom meer betalen voor iets dat je niet gebruikt?

Houdt ICT simpel

In Overijssel – en Twente in het bijzonder – leveren Reggefiber en Cog(l)as verbindingen. Zelfs in de buitengebieden zijn de kabels doorgetrokken, of je nu gebruik maakt van een koper- of van een glasvezelverbinding. Met het advies van NEWMINDS systems ben je zeker van de beste oplossing en krijg je de snelheid en stabiliteit die bij je past. Simpel toch?!

 Wij kijken graag met je mee en bieden een oplossing. Neem contact op met NEWMINDS systems, via 074 – 20 20 112