Internet telefonie zakelijk

Een nieuwe manier van bellen met zakelijk internet. Onafhankelijk van plaats, toestel, tijd of apparaat in Nederland. Je hebt jouw zakelijk communicatiemiddel altijd bij de hand!

Wat is telefoneren over internet en wat kun je hiermee?

Met een IP centrale van Xelion telefoneer en communiceer je veilig, gemakkelijk, simpel en slim over een vertrouwd en stabiel betrouwbaar netwerk. Jij en jouw medewerkers kunnen altijd, overal en eenvoudig vanuit smartphone of mobiel, vaste telefoon, PC of laptop bellen via een internetverbinding. Jouw organisatie is voortdurend zeer goed bereikbaar. Meer informatie over Xelion? Lees meer hier. Neem contact op of internet bellen via een zakelijk glasvezel internet beschikbaar is op jouw adres.

 

Hoe werkt internet telefonie voor zakelijk?

NEWMINDS systems richt bij bedrijven een complete telefooncentrale voor je in, online via de cloud. De telefooncentrale heeft een meer dan veelzijdig scala aan mogelijkheden die gemakkelijk door jezelf te bedienen zijn. Het is een intuïtief en gebruikersvriendelijk systeem. Met name voor groot zakelijke gebruikers biedt het vele voordelen tegen lagere kosten. De voordelen zijn vergelijkbaar met zakelijk internet en zakelijk glasvezel, waar veel meer ruimte is voor ondersteuning en opties voor vooral het MKB. Ook is een vast ip adres mogelijk met een internet zakelijk abonnement.

Wat kan het nog meer?

De telefooncentrale beschikt over diverse functionaliteiten, zoals bijvoorbeeld: groepsgesprekken, sms berichten, opname mogelijkheid, wachtmuziek, keuzemenu, belgroepen, adreslijst, integratie met outlook, etc. Naar wens en mate van gebruik regelen wij jouw telefooncentrale in. Wil jij dit ook voor jouw bedrijf? Laat het ons dan weten en neem contact op voor een demo. Ook helpen we je graag met het overstappen van je huidige telefonie.

 

De oplossing van het altijd bereikbaar willen zijn

Altijd bereikbaar, bellen alsof je vanuit jouw kantoor belt, terwijl je gegevens vanuit het adresboek op elke plek bij de hand hebt. Bestanden delen via mobiel internet? Geen probleem. Wil je het gesprek nog een keer rustig na-luisteren? Geen enkel probleem ook dat is mogelijk. Gegevens over het bellen zijn in een overzichtelijke rapportage beschikbaar. Vast bellen via internet levert je een kostenbesparing en tevens een efficiëntere werkwijze en een zeer goede bereikbaarheid.

Maak ook gebruik van internet telefonie zakelijk en bestel nu bij Newminds Systems!

internet telefonie zakelijk

Met Internet telefonie werkt u kostenbesparend, efficiënt en bent u goed bereikbaar.