Internet telefonie zakelijk

Een nieuwe manier van bellen. Onafhankelijk van plaats, toestel, tijd of apparaat. Je hebt jouw zakelijk communicatiemiddel altijd bij de hand.

Wat is telefoneren over internet?

Met een IP centrale van Xelion telefoneer en communiceer je gemakkelijk, simpel en slim. Jij en jouw medewerkers kunnen altijd, overal en vanuit smartphone, vaste telefoon, PC of laptop bellen. Jouw organisatie is voortdurend zeer goed bereikbaar.

 

Hoe werkt internet telefonie voor zakelijk?

NEWMINDS systems richt een complete telefooncentrale voor je in, via de cloud. De telefooncentrale heeft een veelzijdig scala aan mogelijkheden die gemakkelijk door jezelf te bedienen zijn. Het is een intuïtief en gebruikersvriendelijk systeem. Met name voor groot zakelijke gebruikers biedt het vele voordelen.

 

Wat kan het nog meer?

De telefooncentrale beschikt over diverse functionaliteiten, zoals bijvoorbeeld: groepsgesprekken, sms berichten, opname mogelijkheid, wachtmuziek, keuzemenu, belgroepen, adreslijst, integratie met outlook, etc. Naar wens en mate van gebruik regelen wij jouw telefooncentrale in.

 

De oplossing

Altijd bereikbaar, bellen alsof je vanuit jouw kantoor belt, terwijl je gegevens vanuit het adresboek op elke plek bij de hand hebt. Wil je het gesprek nog een keer rustig naluisteren? Geen enkel probleem ook dat is mogelijk. Gegevens over het bellen zijn in een overzichtelijke rapportage beschikbaar. Bellen via internet levert je een kostenbesparing en tevens een efficiëntere werkwijze en een zeer goede bereikbaarheid.

Maak ook gebruik van internet telefonie zakelijk!

Met Internet telefonie:

  • werk je kostenbesparend

  • ben je efficiënt

  • ben je goed bereikbaar

 

Meer weten?