Internet telefonie

Een nieuwe manier van bellen. Onafhankelijk van plaats, toestel, tijd of apparaat. U heeft uw zakelijk communicatiemiddel altijd bij de hand.

Wat is telefoneren over internet?

Met een IP centrale van Xelion telefoneert en communiceert u gemakkelijk, simpel en slim. U en uw medewerkers kunnen altijd, overal en vanuit smartphone, vaste telefoon, PC of laptop bellen. Uw organisatie is voortdurend zeer goed bereikbaar.

 

Hoe werkt het?

Newminds Systems richt een complete telefooncentrale voor u in, via de cloud. De telefooncentrale heeft een veelzijdig scala aan mogelijkheden die gemakkelijk door uzelf te bedienen zijn. Het is een intuitief en gebruikersvriendelijk systeem.

 

Wat kan het nog meer?

De telefooncentrale beschikt over diverse functionaliteiten, zoals bijvoorbeeld: groepsgesprekken, sms berichten, opname mogelijkheid, wachtmuziek, keuzemenu, belgroepen, adreslijst, integratie met outlook, etc. Naar wens en mate van gebruik regelen wij uw telefooncentrale in.

 

De oplossing

Altijd bereikbaar, bellen alsof u vanuit uw kantoor belt, terwijl u gegevens vanuit het adresboek op elke plek bij de hand hebt. Wilt u het gesprek nog een keer rustig naluisteren? Geen enkel probleem ook dat is mogelijk. Gegevens over het bellen zijn in een overzichtelijke rapportage beschikbaar. Bellen via internet levert u een kostenbesparing en tevens een efficiëntere werkwijze en een zeer goede bereikbaarheid.

Met Internet telefonie:

  • werkt u kostenbesparend

  • bent u efficiënt

  • bent u goed bereikbaar

 

Meer weten?