ICT bedrijf Enschede

Newminds Systems is dé ICT partner voor MKB bedrijven in Twente. Wij bieden ondersteuning met beheer en projecten op het gebied van Microsoft 365, Azure, cloud opslag, Xelion telefonie en Microsoft Business Central. Lees gauw verder wat wij jou te bieden hebben!

NMS ict bedrijf hengelo en almelo

Waarom ons ICT bedrijf in Enschede?

Newminds Systems ICT wordt gevormd door een team van ervaren ICT’ers met ervaring in diverse branches. Met het aanbieden van verschillende ICT diensten helpen wij onze klanten met de meest veeleisende en essentiële services zoals zakelijke email, cloudtelefonie, Microsoft 365 diensten, werkplek in de cloud en het ondersteunen bij veiligheid en monitoring. Vanuit onze locatie in Hengelo bieden we een goede dekking in heel Twente en hebben we een uitstekende bereikbaarheid voor omliggende steden zoals Enschede, Almelo, Oldenzaal en Borne. Ons streven is dat jij met jouw bedrijf ongestoord kunt blijven werken onder alle omstandigheden, waarbij onze ICT’ers op de achtergrond hard werken om alles draaiende te houden. Kortom, ben je op zoek naar een betrouwbaar en ervaren ICT partner? Dan zit je zeker goed bij Newminds Systems.

Microsoft Business Central specialist

Met het inzetten van Microsoft Business Central, voorheen Microsoft Navision, is jouw organisatie klaar om verder te groeien! Dit ERP pakket biedt vele mogelijkheden om de meestvoorkomende taken binnen jouw organisatie naadloos te implementeren binnen je Office365 omgeving. Waarin wij onderscheiden als ICT bedrijf nabij Enschede is dat wij niet alleen ondersteuning en advies geven voor Microsoft Business Central, maar ook daadwerkelijke implementatie en creatie kunnen uitvoeren naar wens.

 

Kostenbesparing met slimme cloud diensten

Wij zijn een groot voorstander van werken in de cloud, waar je ook maar bent. De voordelen betalen zich al gauw uit omdat je enkel betaalt voor de services en tools die je nodig hebt. Omdat je betaalt naar gebruik, ben je uit eindelijk veel minder kosten kwijt dan dat je zelf alles in eigen huis host en onderhoudt. Groeit of krimpt je organisatie? Geen probleem. Al onze clouddiensten zijn schaalbaar en kunnen direct aangepast worden naar de wensen binnen jouw organisatie.

NMS auto voor hulp

Al je data veilig opgeslagen

Het is een terechte vraag die we regelmatig krijgen of alle cloud data wel veilig opgeslagen wordt in verband met de privacy van persoonsgegevens. Maak je hierover geen zorgen. Onze clouddiensten draaien op de meest veilige servers ter wereld die ontzettend goed beveiligd worden. Er wordt ieder jaar aan vermogens geïnvesteerd door Microsoft om deze data altijd veilig te houden en daar profiteer jij als klant natuurlijk ook van. Onze ICT specialisten kunnen je daarnaast adviseren en ondersteunen in welke mate data beveiligd moet worden én welke mate van toegangsniveaus ingesteld moeten worden. Dit kan op organisatieniveau, afdelingsniveau en zelf op privé account niveau.

De datacenters van Microsoft zijn één van de best beveiligde ter wereld. Microsoft investeert ieder jaar miljarden om alles up 2 date en super veilig te houden. Werken in Azure Cloud betekent dus ook dat je automatisch profiteert van deze super veilige datacenters voor al je business software. Twijfel je dus nog of je data wel veilig is in de cloud? Niet nodig!

 

Maak vandaag nog een afspraak

Heb je nog vragen, wil je meer informatie of zit je met een noodgeval en heb je acuut hulp nodig van onze ICT specialisten? Bel ons dan direct via +31 74 20 20 112, onze medewerkers staan voor je klaar om je zo snel mogelijk te helpen. Zoek je andere oplossingen voor jouw business? Ook dan horen we graag van je!

We zijn met onze ICT diensten ook in Almelo te vinden.

Laat onze specialisten uw huidige ICT onder de loep nemen en vraag een offerte aan.