ICT advies

Hoe regel je jouw ICT het beste?

Bij NEWMINDS Systems in Hengelo kun je niet alleen terecht voor advies, maar ook voor volledig beheer van jouw ICT-infrastructuur. Het team van NEWMINDS Systems begrijpt dat effectief beheer essentieel is voor het soepel draaien van jouw bedrijfsactiviteiten. We bieden uitgebreide beheerservices die ervoor zorgen dat je systemen en software optimaal presteren, beveiligd zijn tegen bedreigingen en altijd up-to-date zijn. Met onze diepgaande expertise nemen we de zorgen rondom ICT-beheer uit handen, zodat jij je kunt concentreren op de groei en innovatie van je bedrijf. Wij zoeken nooit excuusjes en staan klaar om je te helpen bij elke stap van je ICT-reis, van advies en implementatie tot dagelijks beheer.

Cloudwerkplek

Advies van onze experts

 

ICT advies bij NEWMINDS Systems is essentieel voor organisaties die op zoek zijn naar optimale digitale oplossingen. Dit gerenommeerde bedrijf heeft zich gevestigd als een toonaangevende speler binnen de ICT-branche en hun expertise is van onschatbare waarde voor bedrijven die voorop willen lopen in de technologische wereld. NEWMINDS Systems begrijpt als geen ander dat elk bedrijf unieke uitdagingen en doelen heeft binnen de digitale omgeving. Daarom bieden zij advies op maat om aan de specifieke behoeften van hun klanten te voldoen. Of je nu op zoek bent naar het optimaliseren van je netwerkinfrastructuur, het implementeren van cloudoplossingen of het beveiligen van je gegevens, NEWMINDS Systems staat klaar om de juiste ondersteuning te bieden. Voor een succesvol begin maken we allereerst kennis met jou en inventariseren wij hoe ICT informatie in jouw bedrijf is geregeld. We krijgen een helder beeld van de structuur en omgeving van ICT. Wij vragen door, willen weten waar je behoeften liggen en welke wensen je hebt. Met daarom jouw input geven wij advies, passend bij de wensen in je organisatie.  Wij denken in oplossingen voor de langere termijn. Wij staan voor oplossingen die efficiëncy, veiligheid en kostenbesparing opleveren voor het bedrijf. Houd ook onze nieuws pagina in de gaten voor relevantie updates.

ICT implementatie van projecten

Als je met NEWMINDS Systems wilt werken, kun je rekenen op een team van hooggekwalificeerde professionals die hun vakgebied tot in de puntjes beheersen. Ze hebben een diepgaand begrip van de nieuwste technologische ontwikkelingen en kunnen je helpen om innovatieve oplossingen te vinden die perfect aansluiten bij jouw bedrijfsbehoeften. Of je nu een klein bedrijf hebt dat zijn eerste stappen zet op het gebied van digitale transformatie, of een groot bedrijf dat complexe IT-uitdagingen heeft, bij NEWMINDS Systems zorgen ze ervoor dat je de juiste begeleiding krijgt. Binnen NEWMINDS Systems staat de tevredenheid van hun klanten centraal. Ze begrijpen dat een goed advies niet alleen gaat over het leveren van technische oplossingen, maar ook over het begrijpen van de specifieke eisen en doelstellingen van hun klanten. Ze nemen de tijd om naar je te luisteren, je behoeften in kaart te brengen en een oplossing te bieden die echt aan je verwachtingen voldoet. Bij NEWMINDS Systems geloven ze dat succesvolle samenwerkingen worden gebouwd op een sterke basis van vertrouwen en open communicatie.

 

Je hebt geen omkijken naar deze oplossing. Het gegeven advies implementeren wij in jouw organisatie. Wij praten jou en jouw medewerkers bij, zonder dat wij je overvoeren met technische termen en wetenswaardigheden waar je interesse niet ligt (denken wij 😉 ). Wij zijn to the point, snel en adequaat. En jij houdt je bezig met jouw talent, zonder afleiding! Op het gebied van ICT zijn wij de aangewezen team voor bedrijven die samen met externe leveranciers jouw business succesvol kunnen laten groeien. Lees ook meer over onze Microsoft 365 diensten, Cloud Azure en de mogelijkheden voor zakelijke telefonie met Xelion. Ook ondersteunen onze consultants met data online veilig opslaan in de cloud en hardware systemen. Als je zorgeloos wilt kunnen werken met de nieuwste technologieën, dan is ICT-advies van NEWMINDS Systems precies wat je nodig hebt. Of je nu advies wilt over het implementeren van een nieuwe IT-infrastructuur, het optimaliseren van je cybersecurity of het opzetten van een efficiënt cloudnetwerk, zij hebben de expertise en ervaring om je te begeleiden bij elke stap van het proces. Neem vandaag nog contact op met NEWMINDS Systems als je graag wilt samenwerken met een betrouwbare partner die weet wat er speelt in de ICT-wereld. Of je nu wat meer informatie wilt hebben over hun diensten of meteen aan de slag wilt gaan, het team staat klaar om je te helpen. Bij NEWMINDS Systems hebben ze een passie voor technologie en ze delen graag hun kennis en expertise om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

team NMS

Een goed advies dat ICT in jouw bedrijf efficiënter en veiliger maakt en ook nog eens kosten bespaart.
Wil je weten of dat voor jou ook werkt?