De NEWMINDS systems Cloudwerkplek

We schreven er al vaker over: werken in de cloud. Waar en wanneer je maar wilt, werk je onafhankelijk vanuit elke locatie (in de wereld).

— De NEWMINDS systems Cloudwerkplek

We schreven er al vaker over: werken in de cloud. Waar en wanneer je maar wilt, werk je onafhankelijk vanuit elke locatie (in de wereld). Met altijd en overal toegang tot jouw gegevens. Het enige wat je nodig hebt, is een device en een internetverbinding. Zie je jezelf al zitten in een zonnig oord hard werkend; zeg maar in je nieuwe kantoor?

Cloudwerkplek

Dat is natuurlijk niet voor iedereen weggelegd of wenselijk, werken in de zon. Toch is werken vanaf elke mogelijke plek onderdeel van ons en onze samenleving. In ons ICT-werk hebben we daar dagelijks mee te maken en al jaren helpen wij diverse ondernemers en hun werknemers aan een fijne werkplek. Voor ons is dat de reden dat wij vanaf nu de NEWMINDS systems Cloudwerkplek als specifieke dienst aanbieden.

Cloudwerkplek
In de wolken werken

In de wolken werken

Waarom ook alweer? De reden dat mensen zo enthousiast zijn over het werken in de cloud is voornamelijk het gemak:

– je hebt altijd en overal toegang tot je gegevens
– je werkt gemakkelijk samen met anderen in documenten die realtime zijn aangepast
– de apps die je gebruikt zijn altijd bijgewerkt naar de laatste versie
– je vergadert efficiënt online
– de beveiliging is goed, bijvoorbeeld door MFA of SSO
– de kosten zijn lager (vergeleken met stand-alone apparatuur en het bijhouden hiervan)
– je neemt werkplek(ken) af voor wie het nodig heeft, op- en afschalen is mogelijk
– je hebt toegang tot een enorme ‘toolbox’ met functionaliteiten, je neemt af wat je nodig hebt

Compleet pakket

Het regelen van zo’n ideale werkplek is echt ons ding. Wat je daarnaast ook krijgt, is support. Voor een vast bedrag per maand richten wij je ideale online werkplek in (ook voor al je medewerkers/collega’s), regelen wij een perfecte combinatie van producten die je nodig hebt, is een aanvullende back-up van de data inbegrepen, managen we anti-virus en dus helpen we je op weg en neem je bij vragen contact op met onze supportafdeling. Dat doen we omdat we jou graag helpen bestaansrecht te houden in de toekomst; je gaat mee met de tijd en blijft doen waar je goed in bent.

Compleet pakket
Pakketkeuze

Pakketkeuze

Ons standaardpakket bestaat uit Microsoft 365 en bevat alle desktopapplicaties. Bijvoorbeeld Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Microsoft Teams en Sharepoint. Er is opslag voor je data beschikbaar en als je via een nieuw apparaat inlogt, synchroniseren alle applicaties vanzelf. Vindt er uitbreiding plaats in de vorm van een nieuwe applicatie(s) of een nieuwe medewerker(s), dan zorgen wij (voor een klein bedrag extra) voor de inrichting van de werkplek(ken). Ook de beveiliging nemen we hierin mee; bij verlies of diefstal van een apparaat sluiten we de toegang tot bedrijfsgegevens af en we regelen de back-up. Er zijn dus diverse keuzes, jij kiest welke smaak bij jou past.

Optioneel is een uitbreiding van het pakket met telefonie, bellen via internet (VoIP). Wij regelen een professioneel ingerichte telefonie’centrale’, die ervoor zorgt dat klanten jou bereiken op de wijze die jij kiest.

Vind je het interessant en kan het voor jou of jouw bedrijf werken? Wij informeren je graag en denken met je mee hoe toepasbaar een Cloudwerkplek is voor jouw bedrijf. Even afstemmen? Bel met 074 – 20 20 112. Of lees meer over de NEWMINDS systems Cloudwerkplek.