Systeembeheer voor Enschede & Hengelo

Je ICT systeem op kantoor. Je werkzaamheden buiten de deur. Verandert jouw ICT systeem mee? Ontwikkelingen gaan snel en bijblijven is noodzaak, zowel voor kleine als grote bedrijven. Mensen gaan steeds meer voor gemak en efficiency. Steeds meer bedrijven gaan over op de cloud. Voordeel hiervan is dat investeringen in aanschaf van hardware, programmatuur en onderhoud fors minder zijn. En dat gegevens altijd beschikbaar zijn, waar je ook bent.

Wat is systeembeheer?

NEWMINDS systems is een echte systeembeheerder. Zij heeft de kennis en ervaring om jouw organisatie advies te geven over ontwikkelingen op ICT gebied en over de inrichting van ICT binnen jouw bedrijf. Zij noemen dat jouw ICT infrastructuur, zowel binnen het pand als daarbuiten, dus in de cloud. Naast het geven van advies, beheren en onderhouden zij jouw ICT infrastructuur.

 

Hoe werkt het?

Elk jaar, minimaal één keer, bespreken we je ICT strategie. In het gesprek komen onderwerpen aan bod als jouw plannen, nieuwe ontwikkelingen op ICT gebied en mogelijkheden die de markt biedt. We bespreken of het nodig is wijzigingen aan te brengen of het zo te laten. Het uitgangspunt daarbij is altijd jouw organisatie efficiënter en effectiever maken.

 

Wat nog meer?

Ontstaan er problemen, dan zien wij dat. Wij monitoren jouw hard- en software 24 uur per dag  en  signaleren problemen vroegtijdig.

 

De oplossing

Je werkt gewoon door, wij hebben jouw ICT onder controle.

Systeembeheer door NEWMINDS Systems is:

  • Pro actief
  • Kundig
  • Vooruitstrevend

Meer weten?