Systeembeheer

Uw ICT systeem op kantoor. Uw werkzaamheden buiten de deur. Verandert uw ICT systeem mee? Ontwikkelingen gaan snel en bijblijven is noodzaak, zowel voor kleine als grote bedrijven. Mensen gaan steeds meer voor gemak en efficiency. Steeds meer bedrijven gaan over op de cloud. Voordeel hiervan is dat investeringen in aanschaf van hardware, programmatuur en onderhoud fors minder zijn. En dat gegevens altijd beschikbaar zijn, waar u ook bent.

Wat is systeembeheer?

NEWMINDS systems is een echte systeembeheerder. Zij heeft de kennis en ervaring om uw organisatie advies te geven over ontwikkelingen op ICT gebied en over de inrichting van ICT binnen uw bedrijf. Zij noemen dat uw ICT infrastructuur, zowel binnen het pand als daarbuiten, dus in de cloud. Naast het geven van advies, beheren en onderhouden zij uw ICT infrastructuur.

 

Hoe werkt het?

Elk jaar, minimaal één keer, bespreken we uw ICT strategie. In het gesprek komen onderwerpen aan bod als uw plannen, nieuwe ontwikkelingen op ICT gebied en mogelijkheden die de markt biedt. We bespreken of het nodig is wijzigingen aan te brengen of het zo te laten. Het uitgangspunt daarbij is altijd uw organisatie efficiënter en effectiever maken.

 

Wat nog meer?

Ontstaan er problemen, dan zien wij dat. Wij monitoren uw hard- en software 24 uur per dag  en  signaleren problemen vroegtijdig.

 

De oplossing

U werkt gewoon door, wij hebben uw ICT onder controle.

Systeembeheer door NEWMINDS Systems is:

  • Pro actief

  • Kundig

  • Vooruitstrevend

 

Meer weten?