Inclusief printen – at your service

Hoeveel print jij nog?

— Inclusief printen – at your service

In deze tijd van milieu- en duurzaambewuste keuzes denken mensen drie keer na voordat ze op de printknop drukken. Is het nodig een uitdraai op papier te hebben of is een digitale versie ook prima? En als je dan toch print, is het dan enigszins milieuvriendelijk?

Neem je impact op het milieu mee?

We kijken meer en meer naar producten en verbruiksmaterialen rekening houdend met het milieu. Regelmatig sluit een e-mail af met een boodschap als: ga duurzaam om met deze e-mail; is het nodig dat je deze print? Een goede waarschuwing die je niet klakkeloos op de printknop doet drukken. Ook servers, computers en printers keuren we bij aanschaf onder andere op duurzaamheid. Veel inkopers van bedrijven nemen in hun aankoopoverweging milieu-aspecten mee. En dat moet ook wel, want onze jongste ‘net-aan-het-werk-zijnde’ garde keurt bedrijven af om voor te gaan werken als ze bijvoorbeeld onvoldoende bewust omgaan met duurzame keuzes. Deze generatie (generatie z) doet simpelweg geen zaken met een niet duurzaam bedrijf dat in hun ogen niet goed omgaat met het milieu.

een beter milieu door slimmer te printen
pak je winst door slimmer zakendoen

Slim zaken doen

Wil je je concurrentie vóór blijven of tenminste bij blijven, dan is het goed stil te staan bij de keuzes die je maakt. Je kan er het verschil mee maken. Bij het in kaart brengen, bouwen en onderhouden van jouw ICT infrastructuur houden wij daar rekening mee. Het is prettig als je zonder storingen en onderbrekingen werkt. Het is belangrijk dat de hele keten van systemen, koppelingen en databronnen die verbonden zijn met internet, gegevens met elkaar uitwisselen zonder storingen. Toch hoeft er maar één schakel in de ICT infrastructuur afwijkend gedrag te vertonen om een probleem te veroorzaken. NEWMINDS systems voorspelt en voorkomt pro-actief storingen en weet snel wat er aan de hand is. Kies jij ook nog eens voor een milieubewuste en duurzame insteek, dan zorgen wij ervoor dat de producten en diensten die we leveren daarop aansluiten. Dit zorgt voor een optimale werking van je bedrijfsprocessen en geeft continuïteit en stabiliteit.

Goed voor je business

Op het gebied van printen en printers werken wij samen met TAB Solution Center. Wij zorgen ervoor dat de door hen verkochte printers op de juiste wijze functioneren in het ICT netwerk. Op zo’n manier dat die printers de doelstellingen waarmaken op het gebied van logistiek, milieu en kostenbesparing. TAB Solution Center verkoopt voornamelijk inktjet printers van het merk Epson. Door gebruik te maken van Heat Free Technology besparen ze 96% energie vergeleken met laserprinters. Tevens verbruiken ze veel minder verbruiksmaterialen (geen 4 kleuren drums, 4 kleuren developers, transferbeld en fixing). Deze printers gebruiken inkt geleverd in inktzakken waarmee je tot wel 100.000 afdrukken print. Er is geen sprake van CO2 en fijnstof uitstoot en de zak kan bij het plastic afval. Daarnaast werkt de inktjetprinter met een printkop die nauwelijks slijt (Gepatenteerde Presicion Core printkop). Kortom minder storingen, minder onderhoud, minder tijd en een lagere belasting van het milieu.

afval door printers
samenwerking newminds systems en tabsolution center

Supersamenwerking

Hans Gerrits van TAB Solution Center: ‘Wij werken erg graag samen met NEWMINDS systems. Het fijne is dat ze zoveel kennis in huis hebben. Zodra ik printers lever aan een bedrijf, schakel ik NMS in. Zij installeren de drivers op laptops, computers en mobiele devices en koppelen dit aan het netwerk. Dat doen ze goed, de klant heeft er geen omkijken naar en is altijd tevreden. De samenwerking is een zeer prettige, ik heb veel vertrouwen in ze.’

 

Overweeg je aanschaf van een nieuwe printer? Neem dan contact met ons op.

 Wij kijken graag met je mee en bieden een oplossing. Neem contact op met NEWMINDS systems, via 074 – 20 20 112