Systeembeheer

Newminds Systems vindt dat u altijd moet kunnen vertrouwen op uw ICT-infrastructuur. Om dit mogelijk te kunnen maken, bieden wij onze klanten beheer, support en onderhoud van de ICT-omgeving. Wij doen er alles aan om deze omgeving stabiel en werkend te houden. De technologische ontwikkelingen gaan snel, waardoor het voor veel bedrijven vrijwel onmogelijk is om van alle ontwikkelingen op de hoogte te blijven. Newminds Systems heeft deze kennis en zorgt ervoor dat u alles uit uw ICT-infrastructuur kunt blijven halen zodat uw bedrijfsprocessen ook in de toekomst soepel blijven verlopen.

Beheer

Newminds Systems is uw partner wanneer het gaat om beheer, onderhoud en monitoring van uw hard- en software. Onze monitoring tool, NeMo, is hiervan een mooi voorbeeld: wij controleren en waarborgen de werking van uw apparatuur en software. Met deze oplossing kunt u zich geheel richten op uw primaire bedrijfsvoering en hoeft u zich geen zorgen te maken over de infrastructuur die u hierbij nodig heeft.

Support

Onze professionals zijn voor u het eerste aanspreekpunt wanneer u te maken hebt met een probleem en/of een storing binnen uw IT-omgeving. Er zijn verschillende manieren waarop zij u kunnen helpen:

Remote support

Telefonisch support

Support via onze livechat

 

Factsheet - Systeembeheer

 

Systeembeheer