Xelion VoIP

Binnen de telefoniewereld hebben de laatste jaren grote ontwikkelingen plaatsgevonden. Nu is het mogelijk om plaats, apparaat- en tijdsonafhankelijk te werken, dit verhoogt de effectiviteit van uw organisatie. Steeds meer organisaties maken gebruik van VoIP (oftewel: Voice Over IP) of IP-telefonie.

Newminds Systems biedt u de mogelijkheid om van deze nieuwe manier van telefonie gebruik te maken. Wij bieden u de oplossingen van Xelion VoIp aan. Hiermee heeft uw organisatie altijd uw zakelijk communicatietool bij de hand, of u nu werkt met een PC, tablet of mobiele telefoon.
U betaalt per werkplek een vast bedrag per maand voor de zakelijke telefoniefunctionaliteiten. Investeren in een telefooncentrale, en het bijkomende onderhoud, is niet meer nodig. Het enige wat u nodig heeft is een internetverbinding. U kunt daarnaast gebruiken maken van de nieuwste functionaliteiten, wanneer deze beschikbaar komen.

Wat zijn de voordelen van Xelion VoIP?

Uitstekende vast-mobiel integratie

Integratie op uw desktop

Gebruikersvriendelijk, handleiding is niet nodig.

Uitstekende helpdeskondersteuning door onze gecertificeerde gebruikers.

Mogelijkheden om te integreren met diverse CRM- en ERP applicaties

Realtime digitale dashboards geven inzicht in de bereikbaarheid van uw organisatie.

Enkele highlights van Xelion 6:

Automatische gespreksopname: alle gesprekken worden automatisch opgenomen en standaard 7 dagen bewaard.

Presentatielijst: zie in één oogopslag welke collega’s aanwezig zijn, wie in gesprek is en wie niet gestoord wil worden.

Gespreksverslag: Met deze functie heb je direct inzicht in alle gesprekken die je gevoerd hebt. Gesprekken van collega’s met eenzelfde relatie kunnen ook zichtbaar zijn.

Wachtrij: Bellers kunnen automatisch in een wachtrij worden geplaatst. Je ziet wie er wachten en je kunt bellers in de door jouw gewenste volgorde uit de rij halen.

Agendeer gesprekken: Personen of organisaties waarmee je nog wilt bellen kun je met één klik op een lijst zetten. Vanuit deze lijst kun je direct bellen.

Mobiele Xelion app: Met een tablet of mobiele telefoon heb je overal toegang tot de informatie in Xelion. Je kunt direct bellen van een adressenboek, en inzicht in de bereikbaarheid van je collega’s.

Voor meer info download de factsheet hier.

Ervaar Xelion VoIP